Uddannelse

Tlf.: 22 36 25 46

Uddannelse i bindevævsterapi


Ønsker du at lære hvordan du kan modellere kropsholdningen i balance?

Og hvordan du på en blid og skånsom måde kan løsne spændinger i dybden, også områder, man normalt ikke kommer til med traditionelle massageteknikker?

Så er uddannelsen og kurser i bindevævsterapi måske noget for dig.


Bindevævet er det væv, der forbinder alting i kroppen indvendigt og får det hele til at glide.


Ved overbelastning, slag og arvæv kan bindevævet blive fortykket og ubevægeligt. Ifølge nyeste forskning er bindevævet fyldt af nerver og mere følsomt end dine led og muskler, hvorfor bindevævet kan være hovedårsagen til smerter. Gennem behandlingen tilføres væske og dermed næring, så nervesystem, muskulatur og bindevæv bringes i balance.


Jeg har undervist i bindevævsterapi og Rolf Metode siden 2004 hhv på Stanley Rosenberg Institut og i eget regi.

I dag foregår al undervisning i Akademi for Bindevævsterapi, som jeg driver sammen med Marie Juel.

 


På vores uddannelse og kurser i Bindevævsterapi lærer du en effektiv og blid måde at løsne og afspænde bindevævet på. Du lærer, at skærpe dine egne sanser, så du lettere kan mærke, hvor spændingerne sidder i klientens væv. Du lærer også at kigge efter ubalancer i kropsholdningen og hvor du skal sætte ind for at afbalancere den.


Du bliver undervist i videnskaben omkring bindevævet og nervesystemet, men indlæringen er primært gennem praktisk arbejde ved briksen, hvor du skiftevis behandler og modtager behandling af dine medkursister to og to.


I 2019 har vi uddannelse i bindevævsterapi, uddannlese i ALT (ansigtsløftningsteknik) og kursus i bindevævsterapi for behandlere. Vi har forskellige kurser for hhv. behandlere og nysgerrige og en lang uddannelse til dig, der ønsker blive professionel behandler.


Læs mere på hjemmesiden for Akademiet for Bindevævsterapi, eller kontakt mig for yderligere information på tlf. 2236254


FIRMAINFORMATION


LivingPosture

CVR: 25152573

ADRESSEINFORMATION


Nivågård

Gammel Strandvej 22c, 1.tv

2990 Nivå

Find vej via Googe Maps


KONTAKTFORMATION


Telefon: 22 36 25 46

katrine@livingposture.dk